KOMBI PRIJEVOZ - KAKO, ZAŠTO?

KOLIKO IZNOSI CIJENA KOMBI PRIJEVOZA?

Tvrtka ROBERTO Selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada cijene kombi prijevoza formira prema vremenu trajanja ( po satu ), broju radnika za utovar/istovar te vozilu koje je potrebno. Za ostale upite i cijene kontaktirajte nas na 095 999 99 22.

IMATE LI RADNIKE ZA UTOVAR/ISTOVAR, KOLIKO MI JE RADNIKA POTREBNO?

Tvrtka ROBERTO Selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada ima profesionalne i iskusne radnike za nošenje, utovar i istovar. Broj potrebnih radnika se određuje prema količini stvari koje se prevoze, broju katova, te pristupu zgradi odnosno udaljenosti gdje stvari treba nositi. Ukoliko imate osiguran utovar/istovar, šaljemo samo vozača sa adekvatnim kombi vozilom na Vašu adresu.

NA KOJI NAČIN SE ODRAĐUJE KOMBI PRIJEVOZ?

Radnici tvrtke ROBERTO Selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada sa potrebnim vozilom dolaze na Vašu adresu u dogovoreno vrijeme. Radnici nose stvari za prijevoz u vozilo, slažu pravilnim redoslijedom, prekrivaju prekrivačima pripremljenim za tu svrhu i vežu trakastim stegama ( gurtnama ) kako ne bi došlo do micanja, prevrtanja ili udaranja tijekom vožnje, samim time i oštećenja. Stvari se prevoze na drugu adresu. Radnici tvrtke ROBERTO Selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada unose stvari u prostor i stavljaju na mjesto koje je odredila stranka. 

KADA I KAKO SE DOGOVARA USLUGA KOMBI PRIJEVOZA?

Usluga kombi prijevoza dogovara se putem mail-a ( roberto@roberto-transporti.hr ) ili telefonskim putem ( 095 999 99 22 ) dan ili dva prije same usluge. Ukoliko se radi o daljnjim relacijama, potrebno je nazvati minimalno 3 dana prije.

HOĆE LI SE STVARI OŠTETITI PRILIKOM PRIJEVOZA, MORAMO LI IH ZAŠTITITI?

Ukoliko su u pitanju osjetljive stvari za prijevoz ( staklo, elektronika, itd. ), preporučamo da ih zaštitite. Radnici tvrtke ROBERTO Selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada će prilikom same usluge procijeniti da li su stvari dovoljno zaštićene, po potrebi će ih dodatno zaštititi kako ne bi došlo do nepotrebnog oštećenja.

MOŽETE LI DEMONTIRATI I MONTIRATI STVARI KOJE SE PREVOZE?

Jednostavnije oblike montaže i demontaže obavljaju radnici tvrtke ROBERTO Selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada tijekom samog prijevoza, za one složenije oblike, pošaljemo profesionalnog stolara/montera.

ŠTO TREBA NAPRAVITI PRIJE USLUGE PRIJEVOZA?

Kako bi tvrtka ROBERTO Selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada što brže i efikasnije odradila Vašu uslugu kombi prijevoza i na taj način umanjila sate rada naših djelatnika i time smanjila Vaš trošak usluge kombi prijevoza, potrebni su sljedeći koraci... 

Poželjno je da stranka osigura parkirno mjesto što bliže ulazu u zgradu/kuću.
Provjeriti da li stvari za prijevoz prolaze kroz vrata ili ih je potrebno demontirati. Dobro pregledati da li na stvarima postoje oštećenja. Lomljivi sadržaj ( staklo, elektronika... ) obavezno dobro označiti.

KONTAKTIRAJTE NAS:

DAPA USLUGE d.o.o.

Zagrebačka cesta 148, 10 360 Sesvete, Zagreb, Hrvatska

roberto@roberto-transporti.hr