KOMBI PRIJEVOZ

Tvrtka ROBERTO Selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada nudi usluge kombi prijevoza od točke A do točke B na području grada Zagreba i bliže okolice. Cijena usluge ovisi o veličini vozila potrebnog za Vašu uslugu kombi prijevoza ( 10m3, 12m3, 15m3 i 17m3 ). 

Uslugu kombi prijevoza nudimo samo sa vozačem ukoliko je osiguran Vaš utovar i istovar. Također nudimo kompletnu uslugu sa utovarom i istovarom naših djelatnika. Cijena usluge ovisi o vrsti tereta ( težina, obujam ) koji se prevozi te o lokacijama na kojima se vrši usluga kombi prijevoza ( kuća / zgrada, kat, lift ).  

Kombi prijevoz vršimo i na području cijele Hrvatske. Cijena za ostale dijelove Lijepe naše ovisi o veličini kombi vozila potrebnog za Vašu uslugu te lokacijama sa i na koje se vrši prijevoz. 

Tvrtka ROBERTO Selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada na raspolaganju Vam je od 00-24 ( radnim danom, vikendima i blagdanima ).

Za svaku uslugu u našoj ponudi ( selidbe, kombi prijevoz, odvoz otpada, rušenje zidova, demontaža i montaža, najam djelatnika ), tvrtka ROBERTO Selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada daje Vam GARANCIJU I OSIGURANJE za Vaše stvari, kako biste se uz nas osjećali dodatno sigurnije.

NAZOVITE NAS SA POVJERENJEM NA 095 999 99 22

Želite li nas nazvati?

Naručite naše usluge

Molimo Vas, ostavite nam svoje podatke i kontaktirati ćemo Vas u najkraćem roku.