ODVOZ OTPADA - kako, zašto?

KOLIKO IZNOSI CIJENA USLUGE ODVOZA OTPADA?

Tvrtka ROBERTO Selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada cijenu usluge odvoza otpada formira prema vremenu trajanja (po satu), broju radnika te vozilu koje je potrebno. Također, za svaku vrstu otpada postoje određene cijene na odlagalištu otpada, koje mi kao tvrtka moramo podmiriti kako bismo Vaš otpad zbrinuli na zakonski način. Za ostale upite i cijene kontaktirajte nas na 095 999 99 22.

IMATE LI RADNIKE ZA UTOVAR/ISTOVAR, KOLIKO MI JE RADNIKA POTREBNO?

Tvrtka ROBERTO Selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada ima profesionalne i iskusne radnike za nošenje, utovar i istovar. Broj potrebnih radnika se određuje prema količini stvari koje se odvoze na odlagalište otpada, broju katova, te pristupu zgradi odnosno udaljenosti gdje stvari treba nositi u kombi vozilo.

NA KOJI NAČIN SE ODRAĐUJE USLUGA ODVOZA OTPADA?

Radnici tvrtke ROBERTO Selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada sa potrebnim vozilom dolaze na Vašu adresu u dogovoreno vrijeme. Na početku usluge odvoza otpada, stranka pokazuje sve stvari u svim prostorijama koje je potrebno odvesti na odlagalište otpada. Radnici tvrtke ROBERTO Selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada nose stvari u vozilo te ih slažu na način da stane što više otpada u kombi vozilo ( ukoliko se radi o većoj usluzi odvoza otpada ). Stvari se prevoze na odlagalište otpada, gdje se zatim istovaruju iz vozila, sortiraju prema vrsti otpada i na taj način odlažu na za to predviđeno mjesto.

KAKO MOGU BITI SIGURAN DA ĆE MOJ OTPAD BITI ODVEŽEN NA PRAVO MJESTO, A NE U NEKU ŠUMU, JARAK, POTOK ITD.?

Tvrtka ROBERTO Selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada ima sklopljene ugovore sa odlagalištima otpada, te za svaki Vaš odvežen otpad daje potvrdu ( Prateći list za otpad ) da je Vaš otpad zakonski zbrinut.

KADA I KAKO SE DOGOVARA ODVOZ OTPADA?

Usluga odvoza otpada dogovara se putem mail-a ( roberto@roberto-transporti.hr ) ili telefonskim putem ( 095 999 99 22 ) dan ili dva prije same usluge, te ukoliko se radi o većoj količini otpada, voditelj transporta tvrtke ROBERTO Selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada dolazi na Vašu adresu na besplatnu procjenu kako bi se što točnije mogla procijeniti Vaša usluga ( trajanje usluge, cijena, potrebno vozilo i broj radnika )

MOŽETE LI DEMONTIRATI NAMJEŠTAJ KOJI TREBAM ODVESTI NA OTPAD?

Demontaže obavljaju radnici tvrtke ROBERTO Selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada tijekom same usluge odvoza otpada.

ŠTO TREBA NAPRAVITI PRIJE ODVOZA OTPADA?

Kako bi tvrtka ROBERTO Selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada što brže i efikasnije odradila Vašu uslugu odvoza otpada i na taj način umanjila sate rada naših djelatnika i time smanjila Vaš trošak same usluge odvoza otpada, potrebni su sljedeći koraci... 

Poželjno je da stranka osigura parkirno mjesto što bliže ulazu u zgradu/kuću.
Potrebno je dobro pregledati sve stvari koje se odvoze da se ne dogodi situacija da neka Vaša vrijedna stvar završi na odlagalištu otpada.

KONTAKTIRAJTE NAS:

DAPA USLUGE d.o.o.

Zagrebačka cesta 148, 10 360 Sesvete, Zagreb, Hrvatska

roberto@roberto-transporti.hr