ODVOZ OTPADA 

KAMION GRAJFER

Tvrtka ROBERTO Selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada nudi uslugu odvoza otpada kamionom grajferom s kompletnim programom što uključuje prijevoz od Vaše adrese do zakonskog odlagališta otpada, rad naših ljubaznih i profesionalnih djelatnika na utovaru otpada kamion te istovaru i razvrstavanju na odlagalištu otpada.

Za Vašu uslugu odvoza otpada, tvrtka ROBERTO Selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada, nudi uslugu kombi prijevoza ili prijevoza kamionom grajferom od Vaše adrese do zakonskog odlagališta otpada, na području grada Zagreba i bliže okolice. Cijena usluge prijevoza ovisi o veličini vozila potrebnog za Vašu uslugu odvoza otpada ( 10m3, 12m3, 15m3 i 17m3 - kombi vozila i 12m3+ - kamion grajfer ), te o lokaciji same usluge i pristupu vozila do Vašeg otpada.

Uz sami odvoz otpada kamionom grajferom, nudimo uslugu najma kontejnera zapremnine 12m3, uz dostavu na Vašu adresu, te nakon što ga osobno napunite otpadom, preuzimamo ga i praznimo na zakonskom odlagalištu otpada. 

Tvrtka ROBERTO Selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada upisana je u Očevidnik prijevoznika otpada, ima sklopljene ugovore sa zakonskim odlagalištima otpada, te se na taj način ističe kao jedna od rijetkih tvrtki na području grada Zagreba i okolice koja može ZAKONSKI ZBRINUTI VAŠ OTPAD i za Vašu uslugu izdati PRATEĆI LIST odnosno potvrdu da je Vaš otpad zbrinut na zakonski siguran način.

Tvrtka ROBERTO Selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada na raspolaganju Vam je od 00-24 h ( radnim danom, vikendima i blagdanima ).

Za svaku uslugu u našoj ponudi ( selidbe, kombi prijevoz, odvoz otpada, odvoz otpada kamionom grajferom, najam kontejnera za otpad, rušenje zidova, demontaža i montaža, najam djelatnika ), tvrtka ROBERTO Selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada daje Vam GARANCIJU I OSIGURANJE za Vaše stvari, kako biste se uz nas osjećali dodatno sigurnije.

NAZOVITE NAS SA POVJERENJEM NA 095 999 99 22

Želite li nas kontaktirati?

Naručite naše usluge

Molimo Vas, ostavite nam svoje podatke i kontaktirati ćemo Vas u najkraćem roku.