ODVOZ OTPADA

Tvrtka ROBERTO Selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada nudi uslugu odvoza otpada sa kompletnim programom što uključuje kombi prijevoz od Vaše adrese do zakonskog odlagališta otpada, rad naših ljubaznih i profesionalnih djelatnika na utovaru otpada u kombi vozilo te istovaru i razvrstavanju na odlagalištu otpada. Također naši djelatnici vrše usluge demontaže Vašeg starog namještaja.

Za Vašu uslugu odvoza otpada, tvrtka ROBERTO Selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada, nudi cijenu same usluge zavisno o veličini vozila potrebnog za odvoz otpada ( 10m3, 12m3, 15m3 i 17m3 ).

Cijena rada naših djelatnika sa uključenim kompletnim programom usluge odvoza otpada, formira se zavisno o vrsti stvari za zbrinuti na odlagalište ( težina, obujam, količina ) koje se prevoze, te o lokaciji na kojoj se vrši usluga odvoza otpada ( kuća / zgrada, kat, lift ).

Tvrtka ROBERTO Selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada upisana je u Očevidnik prijevoznika otpada, ima sklopljene ugovore sa zakonskim odlagalištima otpada, te se na taj način ističe kao jedna od rijetkih tvrtki na području grada Zagreba i okolice koja može ZAKONSKI ZBRINUTI VAŠ OTPAD i za Vašu uslugu izdati PRATEĆI LIST odnosno potvrdu da je Vaš otpad zbrinut na zakonski siguran način.

Tvrtka ROBERTO Selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada na raspolaganju Vam je od 00-24 h ( radnim danom, vikendima i blagdanima ).

Za svaku uslugu u našoj ponudi ( selidbe, kombi prijevoz, odvoz otpada, rušenje zidova, demontaža i montaža, najam djelatnika ), tvrtka ROBERTO Selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada daje Vam GARANCIJU I OSIGURANJE za Vaše stvari, kako biste se uz nas osjećali dodatno sigurnije.

NAZOVITE NAS SA POVJERENJEM NA 095 999 99 22

Želite li nas nazvati?

Naručite naše usluge

Molimo Vas, ostavite nam svoje podatke i kontaktirati ćemo Vas u najkraćem roku.