RUŠENJE ZIDOVA

Tvrtka ROBERTO Selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada nudi kompletne usluge rušenja zidova, skidanja pločica, štemanja zidova, dizanja podova i parketa, razbijanja dotrajalih šupa, skidanja krovova od šindre i crijepa, uz uslugu odvoza otpada ( odvoz šute, pločica, parketa... ).

Usluga odvoza otpada uključuje kombi prijevoz od Vaše adrese do zakonskog odlagališta otpada, rad naših ljubaznih i profesionalnih djelatnika na utovaru otpada ( šute, pločica, parketa... ) u kombi vozilo te istovaru i razvrstavanju na odlagalištu otpada. 

Za Vašu uslugu odvoza otpada, tvrtka ROBERTO Selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada, nudi cijenu kombi prijevoza od Vaše adrese do zakonskog odlagališta otpada, na području grada Zagreba i bliže okolice. Cijena usluge ovisi o veličini vozila potrebnog za Vašu uslugu odvoza otpada ( 10m3, 12m3, 15m3 i 17m3 ).

Cijena rada naših djelatnika na uslugama rušenja zidova, skidanja pločica, štemanja zidova, dizanja podova i parketa, razbijanja dotrajalih šupa, skidanja krovova od šindre i crijepa , ovisi o vrsti same usluge koja Vam je potrebna, o vrsti stvari za zbrinuti na odlagalište ( težina, obujam, količina ) koje se prevoze, te o lokaciji na kojoj se vrši usluga rušenja zidova i odvoza otpada ( kuća / zgrada, kat, lift ).

Tvrtka ROBERTO Selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada upisana je u Očevidnik prijevoznika otpada, ima sklopljene ugovore sa zakonskim odlagalištima otpada, te se na taj način ističe kao jedna od rijetkih tvrtki na području grada Zagreba i okolice koja može ZAKONSKI ZBRINUTI VAŠ OTPAD i za Vašu uslugu izdati PRATEĆI LIST odnosno potvrdu da je Vaš otpad zbrinut na zakonski siguran način.

Tvrtka ROBERTO Selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada na raspolaganju Vam je od 00-24 h ( radnim danom, vikendima i blagdanima ).

Za svaku uslugu u našoj ponudi ( selidbe, kombi prijevoz, odvoz otpada, rušenje zidova, demontaža i montaža, najam djelatnika ), tvrtka ROBERTO Selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada daje Vam GARANCIJU I OSIGURANJE za Vaše stvari, kako biste se uz nas osjećali dodatno sigurnije.

NAZOVITE NAS SA POVJERENJEM NA 095 999 99 22

Želite li nas nazvati?

Naručite naše usluge

Molimo Vas, ostavite nam svoje podatke i kontaktirati ćemo Vas u najkraćem roku.