SELIDBE

Tvrtka ROBERTO Selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada nudi usluge selidbe sa kompletnim programom što uključuje kombi prijevoz od točke A do točke B, rad naših ljubaznih i profesionalnih djelatnika na pakiranju stvari, zaštiti stvari i namještaja, utovaru u kombi vozilo te istovaru na Vašem novom odredištu. Također naši djelatnici vrše usluge demontaže i montaže Vašeg starog i novog namještaja.

Za Vašu uslugu selidbe, tvrtka ROBERTO Selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada, nudi cijenu kombi prijevoza od točke A do točke B na području grada Zagreba i bliže okolice. Cijena usluge ovisi o veličini vozila potrebnog za Vašu uslugu selidbe ( 10m3, 12m3, 15m3 i 17m3 ).

Cijena rada naših djelatnika sa uključenim kompletnim programom selidbe ovisi o vrsti stvari za selidbu ( težina, obujam, količina ) koje se prevoze, te o lokacijama na kojima se vrši usluga selidbe ( kuća / zgrada, kat, lift ).

Usluge selidbe vršimo i na području cijele Hrvatske. Cijena kombi prijevoza za ostale dijelove Lijepe naše ovisi o veličini kombi vozila potrebnog za Vašu uslugu te lokacijama sa i na koju se vrši usluga selidbe.

Tvrtka ROBERTO Selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada na raspolaganju Vam je od 00-24 h ( radnim danom, vikendima i blagdanima ).

Za svaku uslugu u našoj ponudi ( selidbe, kombi prijevoz, odvoz otpada, rušenje zidova, demontaža i montaža, najam djelatnika ), tvrtka ROBERTO Selidbe, kombi prijevoz i odvoz otpada daje Vam GARANCIJU I OSIGURANJE za Vaše stvari, kako biste se uz nas osjećali dodatno sigurnije.

NAZOVITE NAS SA POVJERENJEM NA 095 999 99 22

Želite li nas nazvati?

Naručite naše usluge

Molimo Vas, ostavite nam svoje podatke i kontaktirati ćemo Vas u najkraćem roku.